Snow Grey Glitter Pointer

21. listopadu 2017

PODZIMNÍ KOLÁČ



 
ROZEMLETÉ OVESNÉ VLOČKY - 115g
CELOZRNNÁ ŠPALDOVÁ MOUKA - 70g
VEJCE - 2ks
SKOŘICE - 1 lžička
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK - 1ks
VANILKOVÝ PUDINK - 1ks
HRUŠKA - 3ks
JABLKO - 1ks
HROZINKY
SLADIDLO
ROSTLINNÉ MLÉKO - 400ml
Smícháme vločky, mouku, kypřící prášek, skořici, sladidlo dle chuti a vejce. Do těsta přidáme postupně rostlinné mléko. Množství podle hustoty těsta. Těsto vlijeme do formy a dáme péct zhruba na 5 minut (150 stupňů). Z rostlinného mléka, pudinkového prášku a sladidla si připravíme pudink podle návodu. Na těsto vlijeme pudink a vršek koláče nazdobíme nakrájenými hruškami, jablky a hrozinkami. Pečeme dalších cca 40 minut zhruba na 180 stupňů. Necháme ztuhnout do druhého dne. :)


7 komentářů:

  1. mňam vyzerá super a určite tak aj chutí! <3 PS : kráasne nafotené

    OdpovědětVymazat
  2. Geniálny koláč! ..určite odporúčam����

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá suprově. Podobné ňaminy mám ráda takže věřím, že bude mít úspěch a ráda zkusím :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě vyzkouším :) Tyto typy mám fakt ráda! Jaké používáš sladidlo, Peti?

    OdpovědětVymazat
  5. Do druhého dne.. bude stačit přes noc?

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥