Snow Grey Glitter Pointer

11. listopadu 2017

DÝŇOVÉ RIZOTO

 
DÝNĚ HOKKAIDO
MEDVĚDÍ ČESNEK – může být i sušený
PETRŽEL
ČESNEK
CIBULE
KUŘECÍ MASO
SŮL, PEPŘ
ROSTLINNÁ SMETANA
ŘEPKOVÝ OLEJ
DATLOVÝ SIRUP
LAHŮDKOVÉ DROŽDÍ
RÝŽE
Nejdříve si dáme vařit dýni do osolené vody a to samé provedeme s rýží. Dále cibuli a stroužek česneku nakrájíme na jemno. Orestujeme na kapce řepkového oleje. Poté přihodíme na pánev na nudličky nakrájené kuřecí maso. Maso orestujeme a poté přidáme uvařenou dýni, kterou lehce rozmělníme vařečkou. Přidáme rostlinnou smetanu, petrželku, medvědí česnek, sůl a pepř. Poté můžeme přidat rýži a celé jídlo dochutíme kapkou datlového sirupu a trochou lahůdkového droždí.

1 komentář:

  1. Péťo, vyzkoušela jsem, akorát rostlinnou smetanu jsem nahradila klasickou a je to paráda! Olizujem se doma až za ušima ��

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥