Snow Grey Glitter Pointer

2. října 2017

JAHODOVÝ CHEESECAKE

ROZEMLETÉ OVESNÉ VLOČKY - 65g
POHANKOVÁ MOUKA - 50g
KAKAO - 20g
STROUHANÝ KOKOS - 20g
VEJCE - 2ks
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK
SKOŘICE
ROSTLINNÉ MLÉKO - podle hustoty těsta
MED/SIRUP/SLADIDLO - dle chuti

KRÉM

TVAROH ODTUČNĚNÝ - 250g
ALPRO DEZERT VANILKA - 1ks
VEJCE - 1ks
MED/SIRUP/SLADIDLO - dle chuti

na ozdobení JAHODY

Ingredience na těsto smícháme a dáme péct zhruba na 10 minut do trouby, kterou předehřejeme na 180 stupňů. Poté smícháme suroviny na krém. Po 10 minutách vyndáme těsto z trouby a naneseme nahoru krém. Dáme péct na dalších 10 minut, zhruba na 150 stupňů. Po uplynulé době nazdobíme jahodami a pečeme dalších zhruba 25 minut. Poté Cheesecake necháme ztuhnout nejlépe do druhého dne.

5 komentářů:

  1. Dokonalý koláčik, cez víkend si ho určite upečiem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jde prosim nahradit pohankova mouka? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten vyzerá božsky! <3 Zaradím ho do zoznamu na pečenie! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  4. Óó Peťo díky, díky, díky! :D chtela jsem si udelat zdravy cheese a na netu jsem nasla akorad recepty, ktere se mi nelibily. A ten Tvůj- opět nezklamal! :)) Sabuš:)

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥