Snow Grey Glitter Pointer

5. června 2017

DÝŇOVÁ POLÉVKA


Zeleninový vývar
Dýně Hokaido
Cottage
Sójová smetana
Sůl 
Pepř
Zázvor
Muškátový oříšek
Citrón
Dýni pořádně omyjeme, vydlabeme a nakrájíme na menší kousky. Ty dáme vařit do zeleninového vývaru. Když je dýně měkká, ve vývaru ji rozmixujeme. Potom si vezmeme nový hrnec a polévku propasírujeme, aby v ni nebyly kousky dýně. Potom vrátíme zpět na oheň a přidáváme postupně sójovou smetanu, Cottage, kousek zázvoru, který nastrouháme úplně na jemno a kapku citrónové šťávy. Necháme rozpustit Cottage a poté dochutíme solí, muškátovým oříškem a pepřem. Hotovo! :)

10 komentářů:

  1. Dýňovou polívku mám strašně ráda, ale nikdy mě nenapadlo tam dát i trochu cottage, který by se mi tam rozpustil. Super tip, určitě to vyzkouším :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já dýňovou polévku miluji <3 ani ji doma nepasírujeme, ty kousky dýně mi tam nevadí :)

    Ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway, která končí 20. listopadu :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Já tu dýňovou polévku plánuji už tak strašně dlouho zkusit a pořád jsem se k tomu nějak nedostala :( Zkoušela jsem ale pečenou dýni a ta je moc dobrá takže věřím, že polévka taky nebude k zahození. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Až na tu sójovou smetanu :D po tý by mi bylo špatně (odzkoušeno :D)

    Dýňovou jinak miluju mm :)

    OdpovědětVymazat
  5. Polévka vypadá super, ale musím nahradit sójovou smetanu, jsem alergická na sóju. :) Zkusím asi kokosovou.

    lenikralickova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥