Dlouho tu nebyla žádná inspirace z mého talíře a tak to musím napravit. :)
Kuřecí maso obalené v bílém jogurtu, kukuřičných lupínkách a pečené v troubě. K tomu žitný chléb s bylinkovou pomazánkou od Alnatury, kečup od Bodylabu a okurka.
Tohle jsme kuchtily s Nikčou. Celozrnné špagety a kuřesím masem, cuketa, rajčata čerstvá i sušená a kukuřice.
Čokolívance s nádechem podzimu. Na nich Zero sirup od Bodylabu s příchutí bílé čokolády, horké lesní ovoce, hroznové víno a rozinky.
Kaše z ovesných vloček a na jemno nastrouhané cukety. K tomu opečený banán a granátové jablko. Celá kaše je zalitá Zero sirupem od Bodylabu s příchutí lískového oříšku.
Pečené batáty, kečup od Bodylabu, kuřecí maso s pórkem, cuketou, hráškem a sójovou smetanou.
Celozrnný kuskus s kuřecím masem, drcenými rajčaty, červenými fazolkami, cuketou a kukuřicí. V něm je rozpuštěný Cottage sýr na zjemnění a je přidám ještě jako ozdoba.
Dýňové noky s kuřecím masem a česnekovou smetanovou omáčkou.
Horká ovesná kaše s lesním ovocem, banánem, rozinkama a kešu smooth máslem. Kaše je zalitá borůvkovým sirupem od MyProtein.
Kuřecí maso s fazolkami, hráškem a pórkem. K tomu basmati rýže.
Mug cakes s bílou a klasickou Proteinellou, bílým jogurtem a granátovým jablkem. Zalité jsou sirupem od Bodylabu s příchutí lískového oříšku.
Celerové hranolky s kari kuřecí směsí z dýně, cukety a rajčat.
Pohanková, čokoládová kaše s Mixitem, hroznovým vínem, Proteinellou a sirupem od Bodylabu.
Smetanová, dýňová polévka.
Ty tvoje lívance stejně vždycky vypadají nejlíp♥
OdpovědětVymazattvoje lívance jsou jak z reklamy na dokonalost :D
OdpovědětVymazatA ty sirupy co pouzivas jsou zdrave?
OdpovědětVymazatKrásná inspirace. Zrovna mi v lednici leží jedno kuřecí prso, takže zkusím dneska k obědu s tím jogurtem a lupínkami :) jinak ty dýňové noky mě lákají už delší dobu, já dělávám z batátů a vypadají skoro stejně, na blogu mám recept, kdyby jsi chtěla zkusit trošku jiné :)
OdpovědětVymazatTo jsou ale chute :P
OdpovědětVymazat