Snow Grey Glitter Pointer

24. srpna 2016

SMETANOVÉ, HOUBOVÉ RIZOTO

červené fazole
kuřecí maso
houby (já zvolila žampiony)
jasmínová rýže
sójová smetana
cibule
pepř
mletý kmín
sůl
pažitka
Kuřecí maso si nakrájíme na kostičky, zpěníme cibulku na kapce řepkového oleje a potom přidáme i maso a orestujeme. Když je maso hotové, přidáme nakrájené houby a okořeníme. Necháme podusit pod pokličkou, potom pokličku sundáme a necháme vypařit vodu. Zalijeme trochou sójové smetany, přidáme fazolky a necháme ještě chvíli dusit. Potom už jen přidáme pažitku na jemno a smícháme s jasmínovou rýží.


6 komentářů:

  1. vyzerá veľmi dobre, len ja nemám rada huby ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super.:) Kolik g rýže si dáváš? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za typ, už vím co si udělám o víkendu ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju houby i rizoto, no mňamka :) Samý skvělý tipy na recepty od Tebe

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam, musí chutnat výborně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, tak upřímně říkám, že tohle mě moc neláká. A to jsem typ člověka, co sní úplně všechno (až na játra) :D Ale těším se na další recepty, tam si určitě vyberu! :D

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥