Snow Grey Glitter Pointer

8. července 2017

SEMÍNKOVÝ CHLEBA BEZ MOUKY

Zdravím Vás!
Dneska tu mám totálně boží recept o který se s Vámi prostě musím podělit. Chleba bez mouky? No jasně. Plný semínek, který jsou tak moc zdravý, plný vitamínů a výživných látek.
Dýňová semínka - 100g
Slunečnicová semínka - 100g
Sezamová semínka - 100g
Mleté lískové ořechy - 100g
Řepkový olej - 80ml
Trošku kypřícího prášku
Vajíčka - 5ks
Sůl - 1 a půl čaj. lžičky
Všechno smícháme dohromady, dáme do formy s pečícím papírem a pečeme na 160 stupňů, cca hodinku. 

Já jsem na chlebík udělala jednoduchou pomazánku z tvarohu, česneku, pažitky a trošky sole a nejlepší večeře byla na světě. Dobrou chuť! :)

12 komentářů:

  1. Mňam!!! :-) Bož recept? To sedí!! Ukládám si!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vypadá opravdu perfektně! Už dlouho jsem přemýšlela, že bych takový semínkový chleba udělala :D Přece jenom mám pečivo ráda a tohle je skvělá zdravá verze, a jak píšeš - pečivo + pomazánka + zelenina = božíí večeře! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak včera jsem chleba upekla a vůbec nevypadá, tak pěkně jako ten tvůj na fotkách :D sice chutná výborně, ale některý den ho musím zkusit znovu, jestli se povede lépe :/ :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto semínkové mám nejraději ♥

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Vzpadá to božsky! Jsem ráda že jsi ho přidala na blog a těším se až ho vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo, drtíš nějak semínka nebo je tam prostě necháš v celku? A jak dlouho cca chleba vydrží zabalený?

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo, drtíš nějak semínka nebo je tam prostě necháš v celku? A jak dlouho cca chleba vydrží zabalený?

    OdpovědětVymazat
  8. Včera sem pekla, je výborný, dnes ho mám k svačině ve škole.
    Díky moc :) Hezký den Peti.

    OdpovědětVymazat
  9. Chtěla jsem se zeptat... Měl někdo po dopeceni, chleba taky tak strašně mastnej?��

    OdpovědětVymazat
  10. Chtěla jsem se zeptat... Měl někdo po dopeceni, chleba taky tak strašně mastnej?��

    OdpovědětVymazat
  11. Recept vypadá skvěle, taky dělám chléb bez mouky - smíchám různá semínka, co mám doma, rozemleté kešu a přidám vejce (počet podle toho, aby byla tekutá konzistence těsta) a místo oleje dávám nabobtnaná chia semínka. :)

    lenikralickova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Včera jsem pekla a je perfektní :) už se těším na dnešní sváču

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥