Snow Grey Glitter Pointer

4. března 2016

PEČENÉ BRAMBORY S FAZOLKAMA

Dneska mám pro Vás jídlo, který jsem nedávno zveřejnila na mém Instagramu. Nechtěla jsem recept na něj ani na blog dávat, byla to vlastně taková rychlovka k obědu, protože jsem neměla moc času, ale hodně jste si o recept psali a tak tady ho máte.
 kuřecí maso
fazolky
rajčata
kečup se stévií
sezamová semínka
žampiony
chilli koření
brambory
koření na americké brambory
mletá paprika
Kuřecí maso si nakrájíme na kostičky a osmahneme na kapce oleje, nebo na sucho. Potom přidáme rajčata, která jsme si rozmixovali. Podlijeme trochou vody a necháme pod pokličkou podusit. Po chvíli přidáme trochu kečupu, chilli, sezam, mletou papriku, žampiony a zase přikryjeme pokličkou. Když už je směs povařená, přidáme na poslední chvilku fazolky (opravdu až na konec, aby se nerozvařily) a směs máme hotovou. 
Brambory jen nakrájíme na co nejslabší plátky, pokapeme olivovým olejem, posypeme kořením a dáme péct na plech s pečícím papírem. Pečeme zhruba 30 minutek na 250 stupňů, podle tloušťky plátků.

7 komentářů:

  1. Mňam, to vyzerá úžasne !! :) Milujem pečené zemiaky :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá skvěle :) ! Miluju takováto jídla :D !

    Míša - http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Já taky, zdravé a rychlé. :)

      Vymazat
  3. nedivím se že si psali o recept, vypadá to fakt dobře.Já si to dělámm s vařenýma bramborama a tohle teda vypadá o dost líp :D

    OdpovědětVymazat

Moc si vážím každého Vašeho komentáře. ♥